Vi lägger på taket

Vi lägger på taket, Stuganiviken.se

Trots en bra sommar kommer det regn då och då så det är skönt att få på taket snart. Det är en bra lutning på taket, 53°. Så det är inte något dans på rosor att i hettan åla runt på branterna. Jag är glad att det inte är jag som gör det utan två rutinerade rävar.
Det är hett, tungt och omständigt att med både material och verktyg balansera längst ribborna. Och jar gissar så klart fel i hur lång tid det hela skulle ta. Det gick mycket snabbare med tak och underpapp. Tackpappen kommer senare i sommar.

Posted in:
About the Author

seblo

An Art Director who appreciates good food, good coffee, with good friends. I fill my days with design, social media and very exciting news ..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.