Vi hinner med ett bröllop

Vi hinner med ett bröllop, stuganiviken.se

Allt byggande och planerande tar på krafterna för alla inblandade så ett bröllop är ett välkommet avbrott. Det är så skönt att för någon dag lägga tankarna på huset åt sidan och istället gå på ett härligt bröllop och en trevlig fest.
Fullt med sköna vänner, fina släktingar och god mat. Mycket goa samtal med gamla och nya ansikten. Och inte minst ett väldigt glatt och harmoniskt par. Vilken dag! En sådan kan bara ta slut med dans in i gryningen.

Posted in:
About the Author

seblo

An Art Director who appreciates good food, good coffee, with good friends. I fill my days with design, social media and very exciting news ..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.