Isolering i värme i härlig doft av nylagt golv

Isolering av väggar och golv, stuganiviken.se

Mitt i sommarvärmen är det som bäst att ta sig an den skönt kliande och värmande isoleringen. Samtidigt som vi tittar på vad vi ska ha för golv. Vi har redan från början haft en idé om att golvet ska vara lite rufft och enkelt att hantera. Vi vil inte känna att det är jobbigt med en repa i golvet. Vi ska kunna röra oss i huset utan att vara rädda för att någon ytbehandling eller färg förstörs. Snarare att det blir en fin patina med användning.
Vi tänker oss ett furugolv. Lutat och behandlat med vitt färgpigment och sedan såpat. Mjukt att gå på och enkelt att underhålla.
Det är nu när vi börjar titta runt som vi upptäcker att vår ena leverantör har galna priset på just golv. Vi letar efter en ny leverantör för golv. Vi finner en som sågar på beställning. Vi beställer 15 cm breda och 28 mm tjocka. Det är ett stadigt golv som tål att slipas flera gånger. Vi får 90 kvadratmeter prima golv.

Golvet kommer på plats, stuganiviken.se

Golv och väggar nere är enkelt att isolera och går relativt snabbt. Och det är bra det för vi vill snabbt få golvet på plats.
Både isoleringen och golvet är tacksamt att lägga för man ser snabbt resultat. Golvet inte minst. Skönt att slippa hoppa runt på plank och luckor. Dessutom blir det så fint och doftar härligt.

Posted in:
About the Author

seblo

An Art Director who appreciates good food, good coffee, with good friends. I fill my days with design, social media and very exciting news ..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.