Stommen i huset är uppe

Stommen, Stugan i Viken
Han känner husetI dagarna har snickarn kommit igång och det går undan. När vi var här senast stod plintarna tomma. Och nu när vi kommer för att jobba möts vi av en stomme. Helt otroligt kul att faktiskt kunna kliva runt på balkarna och känna hur stort/litet det faktiskt kommer bli på riktigt. Antar att det inte blir sista gången som vi kommer tänka ”–men, jo det är nog som vi tänkt oss i storlek”. När tak och golv kommer på plats kommer den säkert kännas annorlunda. Huset växer och krymper hela tiden när man jobbar med det. I alla fall känns det så. Oavsett är detta bara så kul att se och uppleva.

Andra bestämmer, Stugan i VikenMedan jag flummar runt å känner är det andra som tar beslut och pekar ut riktning – med hela handen. Just här pekar det bakåt men efter att jag och killarna snurrat Anna 180 grader blev det rätt ; )

Stommen uppe, Stugan i Viken

Posted in:
About the Author

seblo

An Art Director who appreciates good food, good coffee, with good friends. I fill my days with design, social media and very exciting news ..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.