Boden känns klar för användning efter isolering

Isolering av golvet i boden, Stugan i Viken

Fikarum i boden, Stugan i VikenTanken med boden var att skippa kostnaderna för att hyra en arbetsbod till snickarna och istället starta med den boden vi ändå planerat att bygga. Så istället för att bygga den efter huset startade vi med den. Den har ju inte, även om den varit klar utvändigt, varit helt enkel att använda utan golv. Så för att förenkla för alla och inte minst snickarn isolerar jag i dag för att kunna lägga in golvet med hjälp av pappa i eftermiddag. Fint med instruktör på så nära håll.

Lägger golv i boden, Stugan i Viken

About the Author

seblo

An Art Director who appreciates good food, good coffee, with good friends. I fill my days with design, social media and very exciting news ..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.