Löpande underhåll börjar direkt

Max underhåller boden, Stugan i VikenKruxet med att måla en fasad efter det att den satts upp är att den torkar i värme och vind. Fasaden drar ihop sig och det blir så fula springor i färgen. Då är det ju gint att tillgå flitig arbetskraft som kan styra med underhållsmåleriet – barnen. Här underhåller Max boden med penser, färg och dåliga vitsar. Antar att vi kommer få måla boden säkert fem eller sex gånger. Inte minst med tanke på att det inte var den bästa kvalitén på virket i boden. Tack JABO.

Posted in:
About the Author

seblo

An Art Director who appreciates good food, good coffee, with good friends. I fill my days with design, social media and very exciting news ..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.