Vi tar vår frukost i sovrummet

Det är en stor stund efter som det kan vara den sista gången jag äter frukost i sovrummet. Helt enkelt inte min grej.

Frukostförberedelser i ottanVi har ju en bit att köra till stugan så det blir många tidiga mogronstunder. Inte alltid som man är helt vaken i huvudet utan man går på rutin. En tuff arbetsvecka tar ut sin rätt. Nästa vecka ska jag sova lite mer och jobba något mindre.

Frukost i sovrummet, Stugan i Viken
Äntligen framme möts vi av solen. Jag har kanske inte sagt det men solen skiner ju alltid när vi är i stugan. Det är i alla fall det vi intalar oss. Även om det finns röster i bekantskapen som menar att det är ett regnberg vi köpt. Antar att det i så fall kommer vara grönt som på Irland och i Växjö då.
Vi dukar upp frukosten i sovrummet. Det lutade lite i köket så det var inte mycket att göra. I övrigt handlar dagen mest om att ställa iordning materialet som kommit så att det inte står i vägen när snickaren kommer.

Plintgrund och material, Stugan i Viken

About the Author

seblo

An Art Director who appreciates good food, good coffee, with good friends. I fill my days with design, social media and very exciting news ..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.