Lägesrapport No1 för Stugan i Viken

tomten stuganiviken nulaget

Kalendervecka 15 och en lägesrapport när det nu händer mycket på en gång och på alla håll. Vi har tittat på hur vi ska restaurera en finfin ytterdörr som vi fått av goda vänner. När vi besöker tomten upptäcker vi att E•ON gjort ett kosprång. Elen till tomten skulle gå från elskåpet som är avsett för vår och grannarnas tomter. Tydligen finns det inte el så det räcker i skåpet. Nu kommer vi få ta ström från andra sidan av tomten istället. Jens som gräver och sätter plintar har stött på en bergskam som vi inte vill spränga. Det gör att avloppet måste pumpas över densamme.
Allt löser sig så fint när man jobbar med stjärnor och proffs. Så skönt. Tack för det, alla berörda : )

Posted in:
About the Author

seblo

An Art Director who appreciates good food, good coffee, with good friends. I fill my days with design, social media and very exciting news ..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.