Friggebod Visby för verktyg, gäster och mat

Boden till Stugan i Viken

Japp. Här ska den stå. Vår bod. Vi lyckades förvärva den hos K-rauta under kampanj. Toppen! Hur som helst så ska den upp snart. Jag och Linus kommer åka upp över en helg och sätter upp den. Ja, vi får se hur långt vi kommer. Vi hoppas så klart vi kommer bli färdiga. Boden är en viktig pusselbit i bygget. Den gör att vi slipper hyra byggbod eller köpa en temporär husvagn för bygget. Det sparar lite av vår budget. Men boden kommer också funka som förråd under byggtiden. Efter bygget kommer det fortsatt vara förråd men bara till hälften. Den andra delen av friggeboden tänker vi kan funka för verktyg, gäster och mat. Kanske även som ateljé eller verkstad. Vi får se vad det blir när vi är klara.

På bilden ser det ju ut att vara aningen stökigt. Stubbar och stenar med massa bröte. Men Jens som styr upp väg och grund har efter att bilden tagits förberett marken för att vi ska kunna ställa upp boden just där pilen pekar. Way to go Jens ; )

About the Author

seblo

An Art Director who appreciates good food, good coffee, with good friends. I fill my days with design, social media and very exciting news ..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.