Vägen till Stugan är nästan klar

Vägen till Stugan i Viken nastan klar

När vi var uppe vid stugan senast såg vi till vår glädje att vägen var nästan klar. Så i kommande vecka står den klar.
Det är så kul att se att det händer saker från gång till annan. Nu var det inte bara vägen utan tre större träd som Jens, Olje & Entreprenad, tagit ner. Egentligen skulle vi nog vilja haft kvar dem men med anledning av att ett av dem stod lite tight mot huset och att två av dem inte var 100% tipp topp, valde vi att ta ner dem. Vi vill ju inte att något av dem ska falla över huset i någon mysig höststorm eller på grund av att vi skadat rötterna när vi grävt för väg och brunn. Resultatet blev långt över i alla fall mina förväntningar. Skönt. Så nu är det ljust och trevligt med nästan inga höstlöv att räfsa. Det gillas : )

Posted in:
About the Author

seblo

An Art Director who appreciates good food, good coffee, with good friends. I fill my days with design, social media and very exciting news ..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.