Byggstart och slutspelsskägg till ljuva toner

Vinterskägg till Stugan i vikenÄntligen är det dags! Eller är det det? När kan man beräkna byggstart och slutspelsskägg i ett byggprojekt. Är det från det att man sätter spaden i marken eller först när man sätter första spiken i en regel? Oavsett tror jag nog att vi räknar någonstans i mitten. Så, The Game is On! Nu är det att tid för slutspelsskägg. Ingen rakning före det att vi sätter nyckeln i dörren. Eller lite i kanten måste jag annars kliar det på halsen.

Frågan är då bara hur kommer det att bli, skägget. Och kommer formen beroende på hur projektet går. Yvigt, tokigt, galet, strålande eller vad? Tog mig några minuter att surfa på lite skägg och hittade lite former. Illustrerat med lite tankar och ljuva toner.

Slutspelsskägg i Stugan i viken

Vildrufs


Lite lantligt hillbilly mellanvästern-inspirerat – Norman Blake, You are my sunshine.

Falun-style


Solklart inspirerat av Florence Foster Jenkins sköna toner. Skönt insupna efter en tung vecka i falukorvsgruvan. Alternativt är jag bara glad att se dig. – Florence Foster Jenkins, Queen of the night aria.

Hello sexy


En spegel + mycket tid och ett strålande självförtroende stinker ”-Vi kommer lätt bli klara i förtid och blir vi inte det står jag ändå här. Jag är din man” – Leonard Cohen, I’m your man.

Lumberjack


Med för många smala trädstammar att fälla har ögonen likt på vissa kända tennisess nästan gått ihop. Vilket tydligen gett livskraft till ett tätt och snårigt tagelskägg som skriker hemlängtan. Edward Sharpe & The Magnetic Zeros, Home

Guldlock


Med klarblå ögon tar vi oss an världens alla upptäckter och löser problemen allt efter som de kommer. Nyfiket stirrar skägget sig ut på upptåg till synes okontrollerat men alltid med en säker famn att komma hem till. Jack Johnson, Upside Down

Kung Bore


Likt Gustav Vasa, Thomas Wassberg, Kapten Billy Tyne i Den perfekta stormen och Kung Arthur i sin jakt på graalen. Drivs skägget i väder och vind att nå sitt mål. Att i full kontroll och soft övervinna alla hinder. Guru’s Jazzmatazz, Guru, Donald ByrdLoungin

I en nu avlägsen framtid – Nyckeln i låset

Öppet hus, glada miner och sköna toner av mingelmat. Gissar att jag är den som kanske kommer sist i säng efter seriöst firande. Troligen också den enda som sover när jag likt Aslan ligger orörlig under raktvål och hyvel på mitt ”stenbord” för att slutligen strippas slutspelsskägget. Regina Spektor, Samson

När jag sent om sider dagen efter kommer upp i gassande morgonsol kan jag antagligen bara infalla i Grace Jones titel när jag tomt stirrar in i morgonspegeln. ”-I’ve seen that face before”, Grace Jones.

22 anledningar till varför skäggiga män är bättre

About the Author

seblo

An Art Director who appreciates good food, good coffee, with good friends. I fill my days with design, social media and very exciting news ..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.