Fönster från Skånska byggvaror

Inspirerande fönsterpart med vikdörr
Inspirerande glaspart. Även att vår utsikt stämmer bättre med den där Max trallar fram vid tomtgränsen åt samma håll som vikdörrarna och den stora altanen kommer ligga.

Solen står på och det är hög tid att titta på att boka och beställa fönster. Det är det som har längst leveranstid. I alla fall nu när vi är hyggligt klara med bokning av berörda hantverkare. Vi tittade på fönster tidigt i höstas. Vi surfade runt på tillverkares sajter och besökte dessutom flera leverantörer. Slutligen bestämde vi oss för att de försterpartier vi ville ha, i alla fall de som vi inte bygger på plats, finns i Skåne. Det handlar om några öppningsbara fönster. En glasdörr ut från toaletten och ett stort vikparti från köket ut mot baksidan. Den senare är viktig för oss för att vi sommartid ska kunna öppna upp mellan kök/allrum och baksidans altan. Då får vi ett mycket större rum att leka i.

Kräftskiva i HöganäsI augusti när vi var på kräftskiva hos vänner i Höganäs passade vi på att besöka Skånska byggvarorsom vi fastnat för när vi surfat. Dels för att de hade det vi letade efter. Men även för att de levererar kostnadsfritt. Kostnadsfritt för produkter som redan från början håller bra pris. När vi var på plats kunde vi bestämma oss omgående att det var rätt fönster och fönsterdörrar för oss.

I dag när vi snackade om bygget för stugan och jämförde kalendrar kom vi fram till att det är dags att beställa glaspartier under de kommande två veckorna. Det är ju mellan sex och åtta veckors leverans. Det passar ganska bra det för jag ska försöka få till ett bygg- & uppstartsmöte de först aktuella byggarna i planen. Mark, bygg, el och vår kvalitetsansvarig under de kommande veckorna.

Posted in:
About the Author

seblo

An Art Director who appreciates good food, good coffee, with good friends. I fill my days with design, social media and very exciting news ..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.