Varför skulle jag inte nu när jag kan?

Jag jobbar med utformning och design av allt möjligt som har med en användare att göra. Så när jag satte upp bloggen i en god projektanda. Att hålla alla informerade om vad som händer, så följde detta naturligt. Alla i projektet måste kunna komma in på bloggen för att hitta alla kontaktuppgifter. Så hur göra det på ett enkelt sätt? Jag tänkte att ett visitkort med adressen till sidan skulle funka. För att göra det enkelt för sig använde jag en gammal trotjänare, moo.com. Jag har använt dem i flera år både för egen räkning men även för kund. Framför allt när det handlar om konceptutveckling och förpackningar.

Kontaktmaterial för byggprojektet

Visitkort och stickers. Ska nog funka fint för att sprida sajten lite. Jag tror att den kommer finna intresse även hos andra än närmast berörda. Eller jag hoppas det i alla fall. Snackade med en kompis om det. Han byggde hus för några år sedan och kommenterade att de faktiskt inte fotograferad speciellt mycket under bygget. Han kände spontant att det skulle varit kul att följt en liknande blog före det att han själv satte spaden i marken. För om det nu blir så att vi gör några misstag är det klart bättre för någon att läsa om dem här så att man inte själv behöver göra samma. Eller så ser man det som en lärdom och tänker att just det misstaget ska även jag göra. Det finns ju alla sorter i vår hage ; )

About the Author

seblo

An Art Director who appreciates good food, good coffee, with good friends. I fill my days with design, social media and very exciting news ..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.