Dokumentation och teknik

Projektplanering och blogg
Kan va så att vissa kallar mig lätt smånördig men jag får helt enkelt tugga i mig det för teknik är kul på alla plan. Och givetvis har mitt teknikintresse fört mig till att vilja dokumentera vårt lilla projekt i det så populära bloggformatet.

Sagt och gjort. Jag bokade en domän som jag tror funkar hyggligt för ändamålet. Pekade in den på min server hos Loopia. Och med några klick installerade jag deras Oneclick-wordpress install. Jag hade redan ett tema från Themeforest för wordpress som jag gillade och hade jobbat med tidigare så det var ju extra lätt att få upp.
Utan familjens vetskap satte jag sedan upp sajten och i kväll fick de länken för att titta på om de tycker att den funkar. Kanske får jag lägga om hela planen men jag hoppas att det ställer upp på detta.
Peg, familjehundenVi kommer ju alla vara delaktiga i projektet och med olika ansvarsområden. Vi kommer alla få blåsor och valkar i händerna av allt bärande och spikande. Nja, inte Peg kanske – halvslö labbe men stundom med tokspel : )  Och naturligtvis helt livsfarlig …

Kanske kan det vi lägger ut här hjälpa någon annan i deras drömmar och planer kring ett bygge. Nu ska ju inte vi göra några misstag men om vi gör det så kanske andra som läser får projektblogg slipper göra samma som vi. Istället kan ni gärna få skratta åt våra men då ser vi gärna att ni delar med er av era egna så att vi också får skratta lite : )

About the Author

seblo

An Art Director who appreciates good food, good coffee, with good friends. I fill my days with design, social media and very exciting news ..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.