Drömmar och funderingar

Ett spegelslott eller en skogskoja

Skissplan, Stugan
När vi sammanställt ett första collage i huvudet får vi ner lite linjer på papper. Sen är det bara att möblera med inredning, väggar, material, rum och faktiskt allt inne och ute. Vi har helt enkelt bara startat en process. Eller inte helt från scratch. Vi har ju haft tankar i många år så vi har ju ett hum om hur vi vill ha det. De funderingarna ska ställas mot miljön, tycke och smak och inte minst en ekonomi.

Hur vill vi använda huset

Vi tänker oss att vi vill kunna använda huset hela året under lediga stunder. Sommar som vinter. Men det ska även gå att sitta där emellanåt och jobba så någon form av uppkoppling skulle sitta fint. Med tanke på att vi tänker oss att betala kalaset på tio år har vi funderingar på att kunna hyra ut och där med robusta, slitstarka och stadiga material. Vi vill inte gå och fundera på om det kanske blir en repa i det dyra parkettgolvet om vi hyr ut det. Det finns inget intresse av att känna ”Vi är tvungna att åka upp för att klippa gräset eller peta i landen”. Vi har köpt en bergsknalle så där går vi safe : )
Killarna är snart stora nog att köra bil dig själva med kompisar, så hur tar vi emot gäster för övernattning. Det finns en önska sedan vi hyrde stuga att bada bubbelpool. Detta kräver extra planering för att hålla budget.

Här finns massor att ta hänsyn till för att spika vilka linjer som gäller på pappret tillsvidare.

About the Author

seblo

An Art Director who appreciates good food, good coffee, with good friends. I fill my days with design, social media and very exciting news ..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.