VVS, avlopp och sprängning

  1. Sprängning eller gräva för VVS och avlopp, stugan i viken

Sprängning eller gräva för VVS och avlopp, stugan i viken

Tror vi skippar sprängning

När vi anlade vägen, det första vi gjorde, var vi tillsammans med markberedaren överens om att vi inte skulle spränga i berget för att få ner ytterligare fall på avloppet. Vi var ense om att fallet skulle räcka. Men icke. Så valet står nu i att gräva upp och spränga för att få VVS och avlopp att funka. Uppskattningsvis en kostnad på exakt mellan 50 000 och 150 000 SEK för att spränga. Eller att gräva ner en extra avloppsbrunn med kvart och pump för att komma över bergskammen som ställer till det – 45 000 SEK.

Jag kan helt ärligt säga att de 45 just nu låter som en strålande idé trots att det kommer support på kvarn och pump vart 15:de år. Kommer spara pengar på separat konto så att jag kan anlita någon för det arbetet. Jag vill inte : /

En dags strålande arbete av vår strålande entreprenör Jens (Olje & Entreprenad) å hela kalaset är på plats. Färdig att installera när det är dags för att koppla in vatten å avlopp.

About the Author

seblo

An Art Director who appreciates good food, good coffee, with good friends. I fill my days with design, social media and very exciting news ..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.