Midsommar i det gröna

  1. Midsommar, stuganiviken.se
  2. Facebook-avatar, stuganiviken.se

Midsommar, stuganiviken.se

Det är studentskivor, bröllop, fester och midsommar i det gröna. I tider som dessa går det helt enkelt inte att bygga utan det är festvila med familj, vänner och bekanta. Så laddade och glada i hågen beger vi oss till midsommarfestligheter med släkt och vänner.
Med har vi som brukligt en kryddad nubbe till värdparet. 2014 kryddar vi med citron och lite socker. Blir en förträfflig blandning. Så pass att vi måste skicka med ett varningens ord från inga mindre än Myndigheterna. Det är ju trots allt Supervalåret så de måste ha ett finger med i alla syltburkar.

Efter lek, mat och festligheter möter Oskar och jag gryningen under sökande efter den perfekta Facebook-Avataren. En där han är ”lite mer som Anna” (internt för festdeltagarna – och för oss, väldigt kul). Vi kom väldigt nära.

Facebook-avatar, stuganiviken.se

Posted in:
About the Author

seblo

An Art Director who appreciates good food, good coffee, with good friends. I fill my days with design, social media and very exciting news ..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.